Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

T00L
123123
Тема: Будівництво в центрі міста
а у Куровського мабуть якась манєчка - в Носівці на кістках предків збирається будувати....в Києві над Жовтневою(Олександрівською) лікарнею на місці поховання померлих від чуми та сибірської язви в ХVIII ст.......некроманія якась.......

27 листопада 2008

Ip: 92.112.70.49 Тема: Будівництво в центрі міста
Нехай будує. Хто ж і коли ще таке добро зробить

28 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста

Та ще забув додати - вартість новозбудованої двокімнатки - чверть мільйона гривень. Сума немаленька, але для елітного житла від Житлобуду це й не так багато.

...Тільки ж згадайте той анекдот про цигана, який без грошей вже кричить на сина \'Вилазь з машини\', яку ще не купив...

11 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста

Ось чому таки затягується будівництво, керівництво житлобуду шукає вихів з даного становища. Спочатку вирішили були забивати сваї, далі геологи радили робити монолітну конструкцію. Нещодавно підвели лінію електропередач, зовсім недавно водогін. Справа така, що для Житлобуду досить пів року, щоб будинок висотів, але чи варто \'топтатися\' по душах померлих?

З політичної точки зору, факт будівництва - був вже \'козиром\' на позачергових виборах до ВРУ для народного депутата І. І. Куровського - засновника Житлобуду. З іншої сторони - поки все добре, але розпочни будівництво - як тільки й понаходить противників з прапорами і транспорантами. Як справа буде розвиватися? Якщо хто проти - то нехай зараз і протестує!

А в нас як завжди, тільки щось розпочни - тоді побачиш реакцію.

Будем ще довго чекати? Як поступати? Хто за? Хто проти? Поділіться роздумами. Я ж викладаю всю основну технічну документацію й інші фото в розділі фото цього сайту.

Є загальні відомості проекту: площа ділянки 0,779га, 3 будинки. Будівництво першого (крайнього лівого вже розпочалось). Кожен має 5 поверхів. Кожен поверх має 5 двокімнатних квартир в середньому по 95 м2 кожна. Тобто всього 75 квартир.

11 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста

Так воно так, будівництво елітного помешкання - справа благородна, але...

Місце під будівництво має ще один неприємний відтиск історії - саме тут було розміщено кладовище, під час проведення перших земляних робіт фундаменту виявлялися кістки багатьох людей. (Самі будвельники бачили і не тільки...) Так би не так старожили говорять ще століттям раніше на місті адміністративного будинку була церква, а поряд кладовище - якраз на місці цієї земельної ділянки.

Як бути: будувати чи ні?

Історія зазнала багатьох доказів такого будівництва. Сам знаю, що навіть на трасі, що проходить через кладовище трапляються аварії, а як тут бути?

11 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста

Потім склад грунту біля р. Носівочка не дозволив будувати такі висотки, перейшли на перейшли на 5-ти поверхівки. Ще старожили говорили, що на цьому місці було устя ще однієї річки, що втікає в Носівочку. Склад грунту дуже небезпечний для висоток. Геологам вирішувату ту справу, але як дійсно довго і безпечно може простояти такий будинок. Хто зна?

До речі поряд з проектом земельної ділянки (чи саме на ній) було колись розташоване давнє укріплення древніх поселень. В 2007 році там ще велися розкопки, томуміська рада затягувала з відведенням земельної ділянки під будівництво. 

11 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста
Дійсно ще в 2006 вівся запис в районній раді на чергу до отримання такого житла. Я там був також, записався. Охочих на листі було переді мною чоловік 50, і після не менше...Писалися всі, кому не байдуже, хто зна може житло буде дійсно доступне всім.

11 травня 2008

Ip: 92.112.105.95 Тема: Будівництво в центрі міста

Не хочу себе світити на сайті, бо не знаю наскільки небезпечно виставляти такі матеріали в мережу інтернет.

Справа йде про будівництво елітного помешкання в центрі Носівки коппанією Житлобуд, яку очолює народний депутат І. І. Куровський.

 

Вже скоро мине рік, як те будівництво таки розпочалося, але ніяк не може зруштти з місця. Якщо бути коректним, то ще з 2006 року представники Житлобуду вели розмову з Носівською міською радою про намір передати під забудову земельну ділянку.

Зелений паркан вже став \'окрасою\' нашої Носівочки, всі кому небайдуже туди тільки й заглядають. Всім болить, Коли ж розпочнуть будівництво багатоповерхівки? 

11 травня 2008


1


  Закрити  
  Закрити